Planiramo 2021.!

U sunčanom Splitu u zadnjim danima veljače, okupili su se organizatori projekta 72 sata bez kompromisa. Članovi SKAC Splita ugostili su predstavnike iz SKAC Osijeka, SKAC Palme i SKAC Dubrovnika te nacionalno vijeće koje je obnašalo svoju dužnost u 2020. godini. Razlog susreta bila je priprema projekta koji nam slijedi u listopadu 2021. godine. Nacionalno vijeće dobilo je nove članice, a oprostilo se od starih članova.

Susret je započeo svetom misom, radnim dijelom i stvaranjem plana aktivnosti koje nas čekaju u ovoj godini ali i budućnosti, te druženjem. Domaćini su široko otvorenih ruku primili nas u svoj grad i pokazali nam sve njegove ljepote, ali i povijesno bogatstvo koje se skriva u okolici.

Ovo druženje još jednom je pokazalo entuzijazam koji vlada oko projekta, radost mladih što mogu kroz volonterske akcije mijenjati lice Hrvatske, ali i izgrađivati sebe, razvijati vještine i povezivati se s mladima diljem Hrvatske. Organizacija 72 sata bez kompromisa urodila je mnogim prijateljstvima, neovisno o udaljenosti i kilometrima koji nas dijele.

Još jednom zahvaljujemo svima koji su uložili svoje vrijeme u organizaciju projekta i želimo puno uspjeha novim vijećnicima, novom nacionalnom koordinatoru kao i svim lokalnim organizatorima.

Jedva čekamo listopad i volontere koji će zazeleniti Hrvatsku dobrim djelima.

Share This