Mise zahvalnice za 72 sata bez kompromisa

Završila su ovogodišnja 72 sata beskompromisnog darivanja. Na projektu je sudjelovalo 2500 mladih volontera na 350 akcija. Jučer se u 14 gradova i 1 općini izrekla hvala Bogu na proteklom vikendu i na dobrim djelima koja su mladi učinili. Evo i kako su protekla misna slavlja:

Punog srca emocija, radosti i ljubavi zatvorili smo projekt. Nakon tri prekrasna dana i akcija u kojim su se volonteri beskompromisno davali, učili, stjecali i upoznavali došlo je vrijeme da dođemo pred Gospodina i izrečemo mu hvalu. Zahvalni za sve plodove koji su se izrodili, sve promjene koje su se dogodile i sva prijateljstva koja su nastala. Do sljedeće godine, nastavljamo prebirati i dijeliti sve što smo primili.

Okupili smo se još jednom svi zajedno na misi ispred Studentskog centra na kampusu. Ovaj put nam se pridružio fra Ante Vučković i Skac bend. Fra Ante je istaknuo da trebamo Bogu dati Božje, a to smo mi sami jer kao stvorenja Božja nosimo Njegovu sliku u sebi. Jedan od načina da damo Bogu Božje jesu upravo i 72 sata, čija je najveća ljepota u tome da nas probudi i potakne da uočimo toliko prilika da promijenimo ovaj svijet svojom dobrotom.

Želimo se zahvaliti svim ustanovama i udrugama na ukazanom povjerenju i želji za sudjelovanjem. Nadamo se da su volonteri odradili svoj posao i da su vam uljepšali rad. Također jedno veliko HVALA svim volonterima što su se odvažili biti promjena. Stvarno ste išli na neviđeno, ne znajući kako točno projekt izgleda obzirom da je ovo prva godina na Krku. Čestitamo vam na hrabrosti, odvažnosti i spremnosti darovati svoje vrijeme, znanje i talente za druge. Ostanite i dalje promjena u društvu!

Share This